Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи в Монте-Карло, Монако. Так, артистка приміряла довге чорне плаття з глибоким декольте, заінтригувавши концертом.

"Going to the concert
#monaco🇮🇩",(Збираюся на концерт в Монако) - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Ну не можна ж бути такою красивою!!!!! Шикарна!!!", "Висадіть Монако до біса❤️🔥", "Грація ♥️", "Красииива😻😻😻", "Тобі не боляче було, коли ти впала на землю з неба? 😇😍😁", "Богиня❤️❤️❤️❤️", "Без слів....❤️", "Нереальна🔥", "Рівень ідеальності зашкалює 😂😻🔥".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.