Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавне коротеньке відео, рекламуючи популярну торгову марку чіпсів. Так, артистка позувала у відвертому білому платтячку з глибоким декольте, засвітивши розкішні груди.

"Друзі, до кінця літа залишилося всього два тижні! Ви встигли відірватися?🤩 Побували на класних концертах і фестивалях? ", - поцікавилася Каменських. Фолловери не пройшли повз, але деякі розкритикували Настю: "Так виглядає ніби не реклама а навпаки, так шпурнула мовляв не їжте це лайно", "Ви мені дуже подобаєтеся, Настя))) будь Ласка, не рекламуйте такі шкідливі продукти)))", "Правильно, викинь каку😂😂😂👍", "Типу ці чіпси їсти не можна? 😂😂😂👍", "Насть, а чого так жорстко з чіпсам? 😂😂💋", "Я думала це антиреклама😁".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!