Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відверту серію фото в еротичній спідній білизні, позуючи в прозорих трусиках і ліфі. Так, артистка показала шанувальникам свої апетитні форми, над якими старанно працює.

"#isexyandiknowit 💋", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Зовсім сором втратила після заміжжя.😱", "Сядь ще й ноги розсунь", "Ого як втягнула живіт 😏👏 фотка в цілому класна)", "Ви красива і сексуальна жінка! Але тіла забагато! Більше ніж творчості!", "Пора йти в порно , там тебе ще не було".

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Були і ті, хто захопився струнким тілом: "Це красиво і не вульгарно🔥", "Неймовірна ви😻", "Дууже гарно, наче якась американська зірка😍😍😍", "Чорна пантера,,🖤", "Вауу, дуже сексуально!!!😍 😍😍".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!