Екс-учасниця популярного музичного колективу ВІА Гра Санта Дімопулос показала відверте фото на 37 тижні вагітності.

Відповідний знімок зірка опублікувала на сторінці в Instagram.

На чорно-білій фотографії Санта позує у спідній білизні і сорочці-топі, сидячи на сходах. Одну ногу вона витягла перед собою, а другу зігнуту в коліні відвела в сторону.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Волосся у співачки розпущене, а зона декольте практично повністю оголена. Образ зірка доповнила безліччю прикрас на одному зап'ясті.

В коментарі до світлини Дімопулос написала, що "фотосесія в 37 тижнів – це усвідомлене самогубство".

Дописники зірки засипали її компліментами, зазначивши, що вагітність їй до лиця. Одна з підписниць написала, що "на 37 тижні бути не милим вагітним бегемотиком, а сексуальною граціозною кішечкою", - це справжнє вміння.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Спокусливі фото співачки частенько з'являються на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.