Ксенія Собчак, скандальна російська телеведуча, розлютила своїх підписників різким висловлюванням.

Нещодавно, Собчак опублікувала у своєму Instagram нову фотографію, і підписала її:

"Я,зрозуміло,вмію вести себе нормально. Але як же це нудно. Правильна їжа,правильна поведінка,правильні слова і вчинки ,а в результаті ти всередині весь стиснувся і заснув. Краще вже встати і нас**ть на стіл ніж жити «правильно» за чужими правилами".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фанати телеведучої обурилися цим словам і написали гнівні коментарі: "Я нікому нічого не винен - схоже, що наша влада так думає. Тому і ви, Ксенія, туди так рветеся", "І весь ваш образ життя побудований на цьому, ср**и всюди і на всіх", "Сподіваюся це стьоб. Нас**ти на стіл - це ваше, правильно? Згодна, що треба жити по своїм правилам, але ці правила повинні створювати про вас позитивні враження в суспільстві, а не негативні".

Нагадаємо, раніше пристрастні ласки Кіркорова і Варнави злили в мережу: "Начебто дорослі люди, але...".

Також Знай.uа писав, що Галкін вивалив в мережу пустотливі гри з Пугачовою і Лаймою Вайкуле: "Вони б ще труси всім показали".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Пугачова блиснула стрункою фігурою в платтячку, як дівчинка: "Руда бестія".