Культова російська співачка Алла Пугачова, дружина гумориста Максима Галкіна не дуже активно веде сторінку Instagram, але іноді все ж радує яскравими кадрами. Нещодавно знаменитість похвалилася кардинальною зміною стилю і помолоділим зовнішнім виглядом. Так, 70-річна артистка приміряла вбрання теракотового кольору, доповнивши його білосніжною футболкою, кедами і сонцезахисними окулярами.

"А життя триває.
Живемо далі.🤷‍♀️", - лаконічно підписала Пугачова. Фолловери, в тому числі зірки шоу-бізнесу, не пройшли повз: "@alla_orfey ну яка жінка !!!🔥🔥🔥🔥❤️", "Дєвачка 🔥", "Алла Борисівна супер виглядаєте! Так тримати! Здоров'я Вам", "Жінка зірка, казка, ідеал!!! Міцного здоров'я Вам на довгі літа!!!❤️❤️❤️", "Шик плаття, як і Ви🔥❤️", "Забавний у вас костюмчик.Чудово виглядаєте,ви неймовірна!!", "Яка ви красива😍😍😍😍", "Наша руда бестія ❤️❤️❤️", "Яка ж ви класна !!👍 Милуюся вами завжди! Жінка з якої нескінченно треба брати приклад!! ❤️❤️❤️❤️".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!