Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram моторошним відео. Знаменитість виставила запис з камер спостереження біля своєї квартири, показавши неадекватного чоловіка середніх років, який, як виявилося, давно переслідує маму двох дітей у соцмережах і пише різні погрози. На цей раз йому вдалося чкурнути на територію закритого двору і довідатися адресу Слави. Поки що відомо лише, що неадеквата звати Роман.

"Дорогі друзі і всі, хто на мене підписаний!!
Прохання пізнати ось цю людину (див. на відео).
Не впевнена, що він психічно здоровий... Довгий час переслідує мене в соц.мережах з усілякими погрозами. Крім того, сьогодні він намагався вломитися в мою квартиру. Буду дуже вдячна, якщо хтось упізнає цю людину, для того щоб я написала належну заяву в поліцію із зазначенням його даних. Дякую!!", - поділилася історією Камінська. Фолловери ж почали заспокоювати Славу і наполягати, щоб вона викликала поліцію, а деякі навіть припустили, що чоловік може жити в її комплексі, тому і легко пройшов охорону.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.