Стало відомо, що популярна українська реп-виконавиця Alyona Alyona знялася в незвичайній фотозйомці із закривавленою виделкою в лобі, при цьому назвавши себе "легкою вечерею".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Так, відома реперша Alyona Alyona шокувала мережа "кривавою" фотосесією. Зірка знялася у досить незвичному амплуа і поділилася кадрами зі своїми улюбленими підписчиками в соціальній мережі Instagram.

Українська співачка показала кілька соковитих фотографій, на яких вона знялася оголеною, прикрившись одним лише пледом. Знаменитість зібрала частину накрученого волосся чарівним рожевим бантиком на потилиці і нафарбувала нігті блакитним і рожевим лаком.

Також рэперша виділила губи яскраво-червоною помадою, використавши максимально непомітний макіяж.

Варто відзначити, що головною "родзинкою" цієї фотосесії стала закривавлена вилка, яку співачка нібито встромила собі в лоба. Знімок вона підписала словами "легкий вечеря". Автором даної зйомки став фотограф Костянтин Бублик.

До того ж, незважаючи на провокаційні і шокуючі фото, фанатам сміливий експеримент зірки таки сподобався.

Нагадаємо, що Alyona Alyona виклала відверте фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, рэперша Alyona Alyona розповіла страшну історію з дитинства.

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona сіла в машину часу.