Стало відомо, що Оргкомітет Національного відбору на Дитяче Євробачення-2019 нарешті визначився з переможцем. На 17-му пісенному конкурсі в Польщі Україну представлятиме 13-річна киянка Софія Іванько.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Варто відзначити, що юна Софія брала участь у п'ятому сезоні популярного вокального проекту "Голос. Діти", але не змогла дійти до фіналу. У Національному відборі на Дитяче Євробачення дівчинка була в команді української співачки Джамали. Пісня, яку вона підготувала для конкурсу, називається "Коли здається".

Також Софія Іванько тричі намагалася потрапити на Дитяче Євробачення. У 2017 році їй вдалося дістатися до півфіналу, в 2018-му дівчинка змогла потрапити у фінал, а вже в 2019-му виборола перемогу.

Дитяче Євробачення-2019 пройде 24 листопада 2019 в розважальному центрі "Arena Gliwice" у польському містечку Глівіце. В ньому будуть брати участь 19 виконавців у віці до 15 років.

Нагадаємо, що дочка Кошового стала фіналісткою Нацвідбору на Євробачення-2019.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Нацвідборі оголосили юних фіналістів для Дитячого Євробачення в 2019 році.

Також портал Знай.ua писав, що дочка Кошового із Квартал 95 замахнулася одразу на "Євробачення".