Переможницею 9 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" на СТБ стала чарівна киянка Даша Квіткова. Шанувальникам проекту вона сподобалася з перший епізоду і багато були впевнені, що фінальну троянду Добринін вручить саме Квитковой. Так і сталося! Тепер пара живе разом, публікує милі селфи в Instagram і підкидає гарячі теми для обговорення. Про це повідомляє Clutch.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Сьогодні, 19 серпня, Даша Квіткова опублікувала у своєму Instagram новий знімок. На ньому вона зображена з Микитою Добриніним у Копенгагені біля знаменитого пам'ятника Русалочці. Знімок вийшов дуже милим і "закоханим".

"Доброго ранку! Тест на уважність. Чому поїздка в Копенгаген була для мене особливою? Хто перший напише правильну відповідь, тому відправлю маленький подарунок", - написала під фото Даша.

Шанувальники почали вигадувати варіанти:

"Тому що ти зізналася Микиті в любові?", "Дві полосочки?", "Це був подарунок Микиті на День Народження", "Поїздка там, де вам не треба було не від кого ховатися і ховатися що ви з Микитою разом".

Нагадаємо, що переможниця шоу "Холостяк" показала кадри зі зйомок проекту "Холостяк".

Як повідомляв портал Знай.ua, пустотлива наречена "Холостяка" вийшла на балкон без одягу.

Також портал Знай.ua писав, що Добринін розповів про жахливий інцидент.