Ось уже майже три місяці, як стало відомо про те, що Микита Добринін і переможниця шоу Холостяк Даша Квіткова все ще разом. Закохані проводять багато часу разом і не соромляться проявляти почуття не тільки на публіці, але і в соціальних мережах. Даша і Никта багато подорожують і радують фанів новими фото з поїздок, а шанувальники з нетерпінням чекають, коли екс-Холостяк зробить пропозицію коханій. Про це повідомляє Clutch.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Вчора, 11 серпня, у своєму Instagram Микита Добринін опублікував новий синмок. Фото було розміщене в сторіс у екс-Холостяка. На нім він зобразив свою кохану Дашу Квиткову, а також друзів, які прийшли в гості зі своїми дітьми.

По всій видимості, до Даші і Микиті вирішили заглянути друзі з часів проекту "Холостяк" - оператор Сергій Чеботаренко і його сім'єю.

В сім'ю оператора двоє дітей, хлопчик і дівчинка, які також прийшли в гості до Микити і Даші.

Нагадаємо, що переможниця шоу "Холостяк" показала фото, зроблене біля Ейфелевої вежі.

Як повідомляв портал Знай.ua, переможниця шоу "Холостяк" показала кадри зі зйомок проекту "Холостяк".

Також портал Знай.ua писав, що переможниця шоу "Холостяк" розповіла про те, як їй живеться з холостяком.