До старту десятого сезону “Х-фактор” залишається менше місяця. З 14 вересня глядачі каналу СТБ знову побачать улюблених суддів та познайомляться з майбутніми зірками - смільчаками, які наважилися спробувати свої сили у всесвітньо відомому вокальному шоу.

Знай.ua” побував на одному з кастингів 10-го сезону та дізнався про зміни, які відбулися в шоу. Ми поспілкувалися з деякими суддями та відомими гостями. Також розповіли, як до кастингу готувалася бек-вокалістка Наталі Могилевської Марія Москвітіна - її виступ, безперечно, вразить глядачів. Крім цього, зустріли минулорічних переможців “Х-фактору” та улюбленців Насті Каменських - гурт ZBSband.

ZBSband на зйомках кастингу

Хлопці здивували своєю появою на проекті як учасників, так і суддів, а особливо Настю, яка була їхньою наставницею у минулому сезоні.

У коментарі для “Знай.ua” ZBSband поділилися враженнями від повернення на шоу.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

“Все просто чудово! Всі знайомі обличчя. Всі так раді нас бачити, ми - теж! Це дуже круто! Наче і не пройшло зовсім часу”, - розповів Владислав.

“Дуже прикольна атмосфера в залі, - додав Богдан. - Ми так поностальгували з Вікторовичем. Цей трепет, коли люди перед виходом на сцену готуються, як вони намагаються налаштуватися на виступ...”.

Перемога ZBSband у Х-фактор-9

Хлопці зізналися, що їхня перемога у дев’ятому сезоні “Х-фактору” надихнула знайомого теж піти на кастинг.

“Це колега з театру, який вирішив теж спробувати себе. Мені здається, він дуже хвилювався”, - зазначив Влад.

Богдан та Владислав також згадали свій перший виступ на кастингу.

“Все тремтіло, і не тільки в перший раз”, - каже Богдан.

“В чому прикол? - пояснює Влад. - Ми ж у театрі працюємо і виходимо на сцену разів сім-вісім у місяць, і для нас це норма. Але вистави репетируються три-чотири місяці. Ми виходимо на сцену впевненими. А тут ми вийшли з гітарою на цю велику сцену, де все йде не за сценарієм. Прямо тут і зараз. Перший наш вихід був стресовий. Ми розраховували на два “так”, два “ні” та перегляди на Ютубі. І воно, бачите, як закрутилося! Тепер, крім театру та кіно, ми займаємося й музикою. Активно виступаємо з концертами, випустили наш перший альбом "Аудіотеатр". Дуже раді та вдячні, що у всьому нам допомагає та підтримує Настя та її креативна компанія Nice2CU - команда справжніх професіоналів”.

Є думка, що у цьому сезоні Настя Каменских стала більш суворою суддею. Але хлопці з цим не згодні.

“Ми були у залі, спостерігали. У мене не було відчуття, що вона дуже жорстка чи когось рубить - все по ділу”, - ділиться своїм баченням Влад.

Богдан вважає, що Каменських дуже конструктивно оцінює виступи учасників.

“Вона говорила дуже зібрано і точно. Це, мені здається, для журі такого великого та грандіозного шоу як “Х-фактор” - дуже важливо. Коли пропускають багато людей далі, а потім вони у треніровочному таборі вилітають, то це все - крах! А якщо вони одразу скажуть “ні”, то краще. Мені здається, це людей мотивує. Хтось не пройшов далі, але почув адекватну критику дуже професійних людей, які чесно сказали, що треба робити та підправити”, - зауважив він.

Нагадаємо, у травні гурт ZBSband презентував свій дебютний альбом. Підопічні Насті Каменських порадували новими піснями в незвичайному жанрі.

Також "Знай.ua" писав, що грузинський красень і холостяк Іраклі Макацарія залишився під враженням після того, як провів час на зйомках 10 сезону Х-фактора.

Крім цього, співачка Оля Полякова відверто розповіла, як потрапила в зірковий склад журі "Х-фактору", та чи вважає зірка конкуренткою Настю Каменських.