Не дивлячись на те, що літній сезон в самому розпалі, і багато хто ніжиться на блакитних узбережжях під сонечком, деякі українські зірки все ж старанно працюють, щоб радувати українців результатами своєї роботи.

морепродукти
морепродукти

Дмитро Сукач, відомий українським телеглядачам по другому сезону шоу "Топ-модель по-українськи" дав розгорнуте інтерв'ю Сергію Нікітюку в рубриці "Предметка", де відверто розповів про інтим у модельному будинку на проекті.

Дмитро Сукач

Назвати ім'я Дмитро не наважився, проте визнав, що пікантний момент мав місце бути на локації для бліц-інтерв'ю учасників.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Кімната була відкрита. Ми не крали ключі, просто так співпало, що знімальна група забула закрити її на замок. І ми вирішили скористатися. Так, у нас в будинку на третьому поверсі була вільна кімнатка, але вона була маленька, та й почули б всі… Це було всього один раз, дівчина незабаром вилетіла з проекту".

Сергій Нікітюк спробував з'ясувати ім'я щасливиці методом виключення.

Він викреслив зі списку підозрюваних" Катю Польченко, Яну Крутишевську, Ясю Крутову, Софі Берідзе і Алісу Головньову. У підсумку залишилося два імені – Аня Троян або Юля Дихан. Діма Сукач підтвердив здогадки Сергія Нікітюка. Але зізнаватися, з ким з дівчат у нього все-таки були близькі стосунки, він не став.

А Леся Нікітюк, незважаючи на те, що об'їздила пів світу, не бачила багато краси української землі. Саме тому вона відправилася борознити простори батьківщини в рамках тревел-проекту на Новому каналі "Le маршрутка".

Ідея зародилася у дівчини ще в 2015 році:
"Я українка в 15 поколінні, але практично нічого не знаю про свою батьківщину. В Австралії була, ігуан їла, поринала в Маріанську западину, але ніколи не була на озері Синевир, не їла полтавських вареників, не бачила співаючих фонтанів у Вінниці. Позорище! Через кілька років я все-таки вирушаю в подорож по рідній країні. Не буду розкривати всіх секретів і напрямів, одне можу сказати: це тревел-шоу не про містах, а про місцях."

Колесити по Україні Нікітюк буде на... маршрутці, як можна судити з назви проекту. Він зовсім скоро стартує на Новому каналі.

Остання субота серпня буде особливою. У Києві відбудеться четвертий сімейний благодійний фестиваль "Charity Weekend. Здоровий день з Машею Єфросиніною". Для відвідувачів підготували безліч корисної інформації, тренувань, концертну програму, сюрпризи і подарунки.

До справи долучиться також ведучий Нового каналу Олександр Педан. Його спортивний рух JuniorZ продемонструє на фестивалі всі кльові командні види спорту, які Педан зібрав по всьому світу.

"В рамках JuniorZ я зроблю зарядку разом з Машею і всіма присутніми. Відкрию свої секрети підтримання фізичної форми. На восьми локаціях всі бажаючі зможуть пограти разом з нами у флорбол, корфбол, бадмінтон, чірлідінг, регбі, фрізбі і петанк."

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.