Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася дуже відвертим фото в купальнику, відправившись в подорож по США. Так, дівчина порівняла себе з мамою, зробивши дуже схожий кадр на тлі океану.

"Як проходить ваше літо ? Особисто я зараз в америці і скучаю за мамою але я рада що в наш час ти можеш стежити за людиною в соц мережах", - поділилася емоціями Полякова-молодша. Фолловери, крім критики за орфографію, почали коментувати: "Так схожа на свою маму)Прям копія💗", "Купальничок тобі теж личить👍😍", "Всі дівчата з прізвищем Полякова красиві😇...?", "Капець, ти на маму схожа, це дуууже круто 😺😺😇😇", "Дуже схожі 😍😍😍Як 2 краплі води 💖💓♥️", "Красуні. Ви просто Шикарні🔥🔥🔥", "Дуже класна)))Ви схожі)Дві красуні".

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.