Відома танцівниця і хореограф, переможниця проекту "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова знову прміряла весільну сукню та похвалилась ніжними знімками.

Нові знімки зявилися на сторінці зірки в Instagram фото, на яких позує в весільній сукні, ніжною укладанням і букетом в руках.

"Виходжу заміж", заінтригувала Ілона підписом під фото.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На знімку вона у ніжному образі позує з чоловіком Іваном. Пара порапила в об'єктив камери під час поцілунку.

Ілона пояснила підписникам, що це була весільна фотосесія, якою вона так давно чекала.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Так приємно було знову відчути себе нареченою!", зізналася Ілона. Вони з Іваном на днями відзначили п'яту річниці весілля. Пара виховує маленьку дочку.

"Мій любий, дякую за любов, тебе і донечку. Ось вже 10 років як разом і 5 років в шлюбі. Твоя", - зворушливо привытла Ілона свого єдиного.

Нагадаємо, зірка "Танців з зірками" Леся Никитюк боиснула розкішними стегнами в обтягуючих лосинах.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Гросу зізналась, скільки батьки витратили на її казкове весілля.