Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила показати шанувальникам фото у незвичному луці. Так в такому, що її не впізнати.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На фото телезірка зображена в образі "тьолки" з 90-х, вона сильно і не дуже красиво нафарбована, а одяг давно вийшов з моди. Так, Маша наділа квітчасту кофтинку, з якої ледве не вивалюються груди, її волосся зібране в безглуздий пучок і прикрите кепкою з козирком, а на обличчі зухвалий макіяж. У підписі до фото Маша Єфросиніна написала: "В очікуванні Ukrainian Fashion Week..." Шанувальники жартують, що красу телезірки нічим не зіпсуєш.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.