Зірка КВК і телевізійних шоу Сергій Сівохо дуже емоційно розповів про рідний Донбас і умови життя місцевих в інтерв'ю "Української правди".

До того ж, відомий ведучий вирішив поділитися і своїми спогадами про те, як виїжджав зі своєї батьківщини – Донецька.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це був день інавгурації Порошенка, тому я пам'ятаю його добре. Уже тоді почали стріляти, була складна обстановка. Я приїхав на потязі, вони тоді ще ходили. Заздалегідь по телефону домовився з родиною про все і через 2 дні ми виїхали на машині", - каже шоумен.

Також він дуже сподівається, що з приходом нового президента Володимира Зеленського незабаром настане мир на Донассе.

"Напевне ж, свідомість людей змінюється коли живеш під обстрілами? Тим паче, коли думаєш, що це роблять жителі твоєї ж країни. Це буде дуже важка робота, але я вірю, що все вийде, бо знаю людей як з цього, так і з іншого боку і мені здається, що все налагодиться при певних зусиллях. Це не швидкий процес, звісно, але, думаю, використовуючи таких же фанатів цього процесу, як і я, у нас може все вийти. Мені дуже подобається ініціатива президента про створення спеціального російськомовного телеканалу, який розповідав би всю правду. Там (мається на увазі на окупованих територіях – УП) дуже серйозно ставляться до пропаганди, дуже. Навіть знайомі, які виїжджають за кордон на відпочинок, говорять, що от, поживеш тиждень в готелі з російським телебаченням і якось по-іншому починаєш ставитися до ситуації. А з нашого боку немає нічого – ми навпаки намагаємося прогнути всіх під себе якимось ломом. Треба бути більш гнучкими і доносити правду більш доступними способами і в тій формі, яка буде сприйнята там", - сказав Сівохо.

До того ж, знаменитість розповів, що для того, щоб допомогти людям на Донбасі доведеться податися в політику. Він також радий тому, що у нього виходить робити все, що в його силах для місцевих жителів на окупованій території РФ.

"Але для мене це все одно був такий стимул, ти реально можеш щось зробити - це чудово", - каже ведучий.

Ще, зірка телешоу розповів про подальші плани на майбутнє в політиці.

"Я не знаю, як їх назвати – політичні чи гуманітарні. Я б дуже хотів брати участь у якійсь програмі, яка б допомагала відновленню Донбасу, реінтеграції. Хоча чомусь зараз дуже відновилися пропозиції до мене у творчому плані. Раптом чомусь всі згадали – десь пропонують очолити один напрям цікавий, десь якісь творчі проекти великі. І я от зараз, чесно кажучи, не знаю", - не може визначитися шоумен.

Однак, він також просто розривається між політикою і творчістю.

"Напевно, так можна сказати. Бо пропонують такі речі, якими я займався все життя і які завжди були цікаві. А тут тепер, занурившись у політику, я себе відчуваю в якійсь мірі відповідальним чи що. Остаточне рішення ще не ухвалив", - сказав Сергій.

Нагадаємо, що на окрузі Сівохо з команди Зеленського перемагає покірний раб Путіна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сівохо передав Зеленському лист від донецьких шахтарів.

Також портал Знай.ua писав, що Сівохо розповів про зустріч Зеленського і Лукашенко.