56-річний режисер Квентін Тарантіно, який тільки рік тому розпрощався зі статусом холостяка, вперше стане батьком. 35-річна дружина голлівудського режисера Даніелла Пік чекає первістка. Пара поділилася радісною новиною з прихильниками, зробивши заяву для ЗМІ.

"Квентін і Даніелла щасливі повідомити, що вони чекають дитину", - цитує подружжя видання People.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Легендарний режисер Квентін Тарантіно, творець фільмів "Кримінальне чтиво", "Вбити Білла", "Одного разу ... в Голлівуді", вперше стане батьком. Про це стало відомо через дев'ять місяців після їхнього одруження.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Режисер одружився на ізраїльській співачці і моделі 28 листопада в ході традиційної єврейської церемонії, яку вони провели в Каліфорнії.

Квентін і Даніелла познайомилися в 2009 році, коли режисер презентував в Ізраїлі свою картину "Безславні виродки". Однак після короткого роману вони розлучилися. Пізніше в одному з інтерв'ю Тарантіно сказав, що нарешті зустрів людину, з якою хотів би прожити все життя, але був змушений пожертвувати своїми особистими стосунками заради кар'єри. У 2016 році Тарантіно і Пік зійшлися знову і більше не розлучалися.

Даніелла - дочка ізраїльського співака і композитора, уродженця Польщі Цвіка Піку. Він є автором багатьох пісень і створив кілька пісень для "Євробачення".

Нагадаємо, "Одного разу... в Голлівуді": перші враження від нового шедевру Тарантіно.

Також повідомлялося, що зірка "Сватів" розповіла про особисту трагедію.

Крім цього, "Знай.uа" писав, що "Аквамен-2" знаходиться під загрозою зриву - Джейсон Момоа може відмовитися від зйомок.