В Одесі в Літньому театрі "Морвокзал" відбулися зйомки нових випусків проекту "Вечірній Квартал". Це перший запис популярної програми після інавгурації Володимира Зеленського, в якій учасники колективу жартували над своїм колишнім керівником, а нині президентом країни. Про це повідомляє прес-служба студії "Квартал 95".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На першому записі, після інавгурації колишнього керівника, гумористи багато жартували, про Володимира Зеленського, але не забули і про інших колег, хто покинув команду.

Юрію Корявченкову, нині народному депутату, присвятили пісню за мотивом гурту Queen "Богемська рапсодія", і запропонували "на посошок" вийти з ними на сцену.

"Юзя, помашем вслед,

До свидания, друг и брат.

Ты отныне депутат.

Юзя, без тебя "Квартал"

На 200 килограммов легче стал..."

Головний герой насмішливої мініатюри Юзик, незадовго до зйомок, поділився своїми позитивними емоціями і незвичним відчуттям, як воно знаходитися по інший бік лаштунків, вже як глядач. Адже 17 років присвячених улюбленій справі дають про себе знати і легкий смуток присутній.

У залі був присутній і сам герой мініатюри, до якого зверталися хлопці. Під час виконання фінальної пісні актори навіть запросили Юзика востаннє вийти з ними на сцену. Також слід нагадати, що 24 та 31 серпня на "1+1" вийдуть нові випуски "Вечірнього кварталу".

Нагадаємо, що Олена Кравець терміново звернулася до українців за фінансовою допомогою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кошовий з "Квартал 95" зворушив мільйони українців.

Також портал Знай.ua писав, що СБУ запобігла теракт на концерті Кварталу 95.