Популярний український актор і комік "Квартал 95" Євген Кошовий несподівано для фанатів зірвався на нецензурну лексику в соцмережі.

Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Хейтерам пі…ос". написав Кошовий під фотографією

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Мат артист заримував з фразою "на 23 пріглос".

На відео Кошовий пояснив, що побував в одній з програм на 1+1, де нібито жорстко відповів на коментарі хейтеров. Також комік запросив українців 23 серпня на квартал-фест до Дня Прапора та Дня Незалежності України.

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

Нагадаємо, що один з відомих акторів і коміків розважальної студії «Квартал 95» Євген Кошовий дуже ніжно і зворушливо привітав свою кохану дружину Ксенію Кошову з днем народження. Він побажав їй всього найкращого, шанувальники так само долучилися до привітань.

Привітання з днем народження Кошовий опублікував на своїй сторінці в Instagram. Він оприлюднив ніжне фото своєї дружини і підписав фотографію зізнавшись, що дуже сильно її любить і вітає з святом.

Як повідомляв раніше Знай.uа, дочка Джолі з'їхала від мами і все більше "косить" під хлопчика.

Також Знай.uа писав про те, що артистка Кварталу 95 Олена Кравець просить про допомогу.