Сербський актор Мілош Біковіч, що знявся в декількох російських фільмах і серіалах, поскаржився, що йому заборонили в'їзд на Україну.

Про це Біковіч написав на своїй сторінці в Twitter.

"Мені заборонено в'їжджати в Україну", - обурився Біковіч.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Біковіча, його визнали загрозою національній безпеці України. Актор пожартував, що, хоча іноді погано грає, але безпеці не загрожує.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Іноді я граю краще, іноді гірше, але не настільки, щоб загрожувати безпеці нації", - додав актор.

Сам Біковіч робить вигляд, що не розуміє, чому йому заборонили в'їзд в Україну і вважає це неправильним.

"Я не знаю, як це буде по-українськи, але у нас в Сербії є приказка "Розлютився староста на село ...", далі і самі знаєте", - написав Біковіч.

Зазначимо, що Біковіч злукавив, оскільки насправді його немає в списках тих, хто загрожує нацбезпеці України.

Однак, цей акторр знаходиться в Чистилищі бази "Миротворця" після зйомок у фільмі "Балканський кордон" режисера Андрія Волгіна в 2017 - 2018 рр. Фільм отримав субсидію від Мінкульту РФ, а знімався в Криму.

Нагадаємо, в базу даних сайту "Миротворець" внесли Ксенію Собчак. Журналістка потрапила в базу через візити в окупований Крим в 2014 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий російський актор Леонід Ярмольник потрапив у базу сайту Миротворець.

Також Знай.ua писав, база Миротворця поповнилася затятою кремлівською пропагандисткою