Відома бразильська модель Ізабель Гулар зараз шикарно проводить свою відпустку зі своїм бойфрендом, німецьким футболістом Кевіном Трампом.

Закохані знаходяться італійському узбережжі в Позітано. Красуня Гулар поділилася вельми откровенніми фото в купальниках в своєму Instagram, пише портал "Політека".

Варто зазначити, що модель і футболіст ось вже як рік заручені. Але шанувальники пари так і не дочекалися від них точної дати весілля. Варто зазначити, що до того, як оголосити про свої заручини пара перебувала у стосунках три роки.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На фотографіях дівчина постає зовсім в різних образах. Навіть є пару кадрів з апетитною піцою. Щоб показати, як вона підтримує себе у формі, модель записала частину її тренування на велотренажері, який знаходився в той момент в басейні.

Нагадаємо, переможниця "Танців з зірками" поділилася секретами краси і фігури: всього 5 пунктів, щоб стати "цукерочкою".

Як повідомляв Знай.uа Лорак у міні-сукні звинуватили в плагіаті Лободи: "Як інкубатори".

Знай.uа писав, Каменських в міні-бікіні засвітила найпотаємніше: "Займаюся самокопанням!".