Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний ролик, заінтригувавши новою піснею, яку представить на фестивалі "Нова хвиля". Так, артистка позувала лише в маєчці, засвітивши груди.

"готуємо на Нову Хвилю бомбу.
чуєте трек?☝️😌😁👸", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Схожа на мужика", "Мені сьогодні наснилася Лобода ....вона реально вже скрізь ))))))", "Схожа на трансвестита.", "Не обличчя--розмазня", "Як Маша Распутіна😅👍", "Страшненька )))", "Губата жгі", "Хочеться подивитися на тебе без фарби на обличчі. Яка ти цікаво?".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.