Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр з одного з ранкових тренувань в Ботанічному саду. Так, артистка показала струнке тіло, а ще розповіла, якими видами спорту займається, крім силових і кардіонавантажень.

"Ви ж знаєте як я люблю спорт! Не уявляю вже без нього життя. Саме спорт допомагає мені відновити енергію. Дуже круто, що влітку можна тренуватися на вулиці. Що може бути краще, ніж зустрічати світанок під час пробіжки? Ну або присідань? 😉
Зараз у мене максимально завантажений графік, але щоранку я йду на тренування, щоб почати свій день зі спорту. Крім силових і кардіотренувань, я практикую йогу, яка увійшла в мій річний to do list в рамках челленджу #обіцяюзаліто.", - поділилася емоціями Каменських.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!