Юрій Великий буде пародіювати у "95 Кварталі" президента Володимира Зеленського. У своєму Instagram комік вже ділився фотографіями свого виступу, коли він вперше вийшов на сцену в якості президента. Але в цей раз артист повеселив і замилував фоловерів новим відео.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, Юрій опублікував в мережі відео, яке зняв на селфі-камеру за лаштунками чергового концерту "Кварталу". Цим роликом комік анонсував новий телевізійний концерт студії "Квартал 95", в якому він вперше вийшов на сцену в якості породиста Зеленського. При цьому в кінці видно, як Юрій Великий цілує ще одне коміка Юрія Ткача за лаштунками шоу. Шанувальники не розгубилися і почали жартувати в коментарях.

Нагадаємо, Юрій Великий розповів, що думає про Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розкрилися шокуючі деталі помпезної справи Януковича.

Також портал "Знай.ua" писав, що 25 тисяч українців підтримали петицію на сайті президента.