Російська співачка Альона Апіна широко відома поколінню, народженому в радянському союзі. Днями жінка відзначила свій 55-й день народження, і з такої нагоди вирішила показати фанатам, що вона ще непогано виглядає. Так, на своїй сторінці в соцмережі Instagram Альона опублікувала відфотошоплений кадр, на якому з'явилася в пікантному образі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Перед камерою Альона Апіна з'явилася в довгій чорній сукні-балахоні, яка приховала все, але залишила місце для фантазій. Так, наряд оголив пікантне декольте з силіконовими грудьми і одну ногу яка виглядає в розрізі. У підписі до фото співачка розповіла, що думає про свій вік.

"Я не сходжу з розуму від цього. Не убиваюсь в ювілейних агоніях в Кремлях і Крокусах. Не бігаю по tv каналах з розповідями про те, як воно було раніше і як щось не так сьогодні. Я продовжую жити. І радіти, що у 55 мені цікаво співати, любити чудових і яскравих людей, пишатися дочкою студенткою і посміхатися відображенню в дзеркалі, і викладати такі свіжі фото!", - написала Апіна, а шанувальники почали коментувати фото.

Нагадаємо, зірка "Татусевих дочок" спокусила мережу фото без білизни.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Росії випадково "поховали" Моїсеєва.

Також портал "Знай.ua" писав, що одіозна зірка 90-х показала старезні принади в одних трусах.