Ізабель Гулар – популярна модель, ангел Victoria's Secret і одна з найкрасивіших жінок у світі. Дівчина активний користувач Instagram, де радує фанатів гарячими фото. Зараз модель відпочиває разом з коханим німецьким футболістом Кевіном Траппом. Пара знаходиться на італійському узбережжі в Позітано. Гулар не перестає дивувати своїх шанувальників і ділитися з ними відвертими фото в купальниках у своєму Instagram, пише Політека.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На фотографіях дівчина постає зовсім в різних образах. Навіть є пару кадрів з апетитною піцою. Щоб показати, як вона підтримує себе у формі, модель записала частину її тренування на велотренажері, який знаходився в той момент у басейні. Під кожною з фотографій шанувальники залишають безліч коментарів. Варто сказати, що її аккаунт в Instagram досить популярний, адже на нього підписано 4,5 мільйона людей з усього світу.

Нагадаємо, вперше в історії ангелом Victoria's Secret став трансгендер.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що гаряча Кендалл Дженнер здивувала скромністю.

Також портал "Знай.ua" писав, що ангел Victoria's Secret зачарувала Канни.