Новий сезон проекту "Танці із зірками" стартує вже у неділю, 25 серпня. Участь у шоу прийме білоруський актор Олексій Яровенко. Він грає в кіно, виступає на сцені театру і має власний музичний бенд.

Також актор розповів, що для нього Київ - це другий дім, пише 1+1.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Столиця України, жителем якої я став кілька років тому, мене приємно вражає. Вона особлива. Тут стільки старовини – неймовірні архітектурні пам’ятки. Мінськ схожий по духу на Київ, та все ж інакший. У часи війни моє рідне місто дуже зруйнували, тому тепер там багато нових будівель", - розповів Яровенко.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Олексій Яровенко виступатиме у парі з відомою танцівницею та хореографом Оленою Шоптенко. Минулого року вона була головним хореографом через, тому виступати на сцені не могла через вагітність. Сам Яровенко зазначив, що Шоптенко дуже вимоглива.

"Олена – дуже вимоглива, але я готовий до інтенсивної роботи. У мене спортивне минуле – займався футболом. Словом, добре розумію, що таке дисципліна – і вона мене зовсім не лякає. А з партнеркою мені надзвичайно пощастило. Олена не лише досягла неймовірних висот у танцях, а ще й зробила багато крутих постановок. Її складно було б переоцінити", - сказав актор.

За словами Яровенка, він постійно пов'язаний із танцями, тому це стосується його професійної діяльності. Раніше він навіть займався хореографом.

Нагадаємо, TAYANNA на битому склі та поцілунок від DZIDZIO: що чекає на глядачів у новому сезоні "Танців з зірками".

Як повідомляв портал Знай.uа, як презентували нові "Танці з зірками".

Також Знай.uа писав про те, Дан Балан показав шанувальникам зворушливе фото з дітьми.