Найбільш скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут показала свою красуню - молодшу сестру. Фото з Юлею Фреймут зірка українського телебачення опублікувала у своєму Instagram.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На знімку Ольга Фреймут позує на фото із найріднішою людиною. У соціальній мережі Оля Фреймут привітала молодшу сестру Юлію з днем народження. На знімку дівчата позують у красивих вечірніх сукнях.

"Сестричка, ти молодша, але старша: вчуся в тебе мудрості. Всі слова – по телефону. А тут – фото. Де я "невдала"; а ти – Королева. C Днем народження", – підписала допис Оля.

Фолловери активно засипають компліментами чарівних молодих жінок, а заодно і вітають сестру знаменитості із святом.

За словами Олі, їх з сестрою пов'язують теплі і довірчі відносини. Ведуча з дитинства прив'язана до молодшої Фреймут і вважає її дуже мудрою.

"Коли потрібно щось вирішити, на що зважитися – вона може однією фразою все розкласти по місцях", – розповідає зірка про рідну сестру.

Нагадаємо, Оля Фреймут закохала мережу ніжним фото, такою ви її ще не бачили: "Еталон жіночої краси".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.