Популярна українська співачка Руслана розповіла про стосунки з Президентом України Петром Порошенком і що вона думає з приводу нинішньої ситуації в країні. Так, коли вона прийшла з низкою пропозицій на прийом в Адміністрацію президента, їй запропонували чекати на вулиці, незважаючи на те, що з президентом артистка знайома особисто.

"Єдина моя спроба була перед Іловайськом, тоді спроба потрапити до Адміністрації Президента, закінчилась тим, що міліція сказала: "Вас попросили почекати на вулиці", - розповіла Руслана.

Руслана Лижичко, переможниця Євробачення 2004
Руслана Лижичко, переможниця Євробачення 2004

Після цього вона зрозуміла, що мабуть вже не варто. Водночас співачка зізналася, що раніше підтримувала контакти з главою АП Борисом Ложкіним та Президентом України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Після цього я зрозуміла, що не варто, бо ми були на близькому контакті, і прийняти мене Порошенку чи Ложкіну нічого не вартує, вони точно знають, що я не принесу біди, що я принесу потрібні речі. В щирості моїх намірів вони точно не сумніваються. Тому якщо вони закрили двері, значить, їм так вигідно, вони так вирішили, це їхня позиція", - додала Руслана.

Руслана Лижичко, переможниця Євробачення 2004
Руслана Лижичко, переможниця Євробачення 2004

Співачка Руслана крім своєї естрадної діяльності також відома як активний учасник масових акцій на Майдані — 2004 і 2013-2014 роках.