Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим дивним кадром з крижаної купелі, встигнувши повернутися в рідну Россіюшку з сонячної Греції, де демонструвала шпагати і оголене тіло три тижні канікул. Так, артистка прикрила соромну оголеність лише віником, позуючи без макіяжу.

"Як же я скучила за улюбленій крижаній Купелі і домашній російській лазні!🙏 Мені так не вистачало її в Греції!🌴", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз, проте прокоментувати запис так і не змогли, адже хитра балерина приховала коментарі. Варто відзначити, що раніше шанувальники висловлювали свою думку з приводу частих витівок Анастасії в досить гострій формі, що, по здається, сильно зачіпало її.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.