Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним селфі, позуючи в неймовірному образі. Так, артистка з'явилася на новому сезоні шоу "Танці з зірками" в якості ведучої, примірявши розкішне блискуче плаття з глибоким декольте і засвітивши пишні груди.

"#tinakarol #тинакароль#танціззірками @tanci1plus1", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери взялися коментувати: "Тіна, давай наступний сезон ти не будеш ведучою,а будеш учасницею "Танці З Зірками"", "«Воу воу воу»", "Дивовижна😍❤️", "ТІН, ДАЄШ ЖАРУ😂♥️", "Шикарна 💛", "сьогодні неймовірно красива💔😻", "Богиня! 💞", "Такааааа красива😻😻🔥", "Від Тіни сьогодні неможливо відірвати очей!😍😍😍🌟Шалено шикарно виглядає!✨😱", "ДУЖЕ ГАРНІ ОЧІ😻🤤", "Ааа,бомбічна!!!💣💥😍Тінка,ти просто 🔥🔥🔥".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.