Відома українська співачка Ані Лорак, яка переїхала на заробітки до Росії, неприємно здивувала шанувальників зовнішінім виглядом. Ймовірно життя в РФ йде артистці не на користь, вона з кожним роком все більше перетворюється на ляльку. Це яскраво демонструють фото, які зірка публікує в мережі.

Кілька зі свіжих знімків в Instagram просто налякали фанатів. На них Ані Лорак вже не виглядає так приголомшливо, як раніше. дуже кидаються в очі ті зміни, які видають її маніпуляції в салонах краси та, ймовірно, у пластичних хірургів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Якщо порівняти її зовнішність зараз з тою, коли вона починала свою карєру та через 10 років на сцені, видну разючу різницю. Ту кучеряву дівчинку в сучасній співачці вже мало хто впізнає.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, чутки про те, що Ані Лорак вагітна, все не вщухають і хвилюють користувачів в мережі. Однак, поки що жодних підтверджень про те, артистка вагітна, не надходило. Не так давно Ані Лорак сфотографувалася в кріслі. Фанати Лорак тут же пожартували і запитали, чи не гінеколога вирішила відвідати Кароліна.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Мурат на сто карат: колишній Лорак вліз по самі вуха - трясуть, як мішок з грошима.

Також портал Знай.ua писав, що Лорак в міні-сукні звинуватили в плагіаті Лободи: "Як інкубатори".