Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний кадр з Сочі, відправившись на відпочинок після фестивалю "Нова хвиля". Так, артистка показала в Сторіс фото в бікіні, а потім заінтригувала волохатими чоловічими ногами.

Варто відзначити, що на виступі Лободу підтримували її найкращі друзі - продюсер Нателла Крапівіна і модельєр Бічолла. Тож зовсім не виключено, що частина тіла може належати як раз дизайнеру. А ось днями раніше Світлана отримала благословення від легендарної Алли Пугачової, яка дозволила їй виконати один з найпопулярніших хітів "Спи спокійно, країна!".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.