Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс досить відверте фото у чорному бікіні біля басейну, засвітивши масивні груди. Так, артистка зізналася, що вже чекає приходу осені, показавши, як змінюється природа навколо.

"Ми ніколи не помічаємо. який прекрасний світ, як гарно навколо, особливо коли природа змінює кольори. Осінь... вона вже близько. Хоча, хай трошки ще буде літо", - поділилася емоціями Каменських. Варто відзначити, що Настя в одному з постів поділилася планами на новий сезон. Виконавиця буде писати картини і практикувати йогу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!