Відомий український співак Сергій Бабкін створив новий проект альтернативної музики під назвою "БАБ’S". У проекту вже з'явився перший кліп на композицію "НОУ_ХАУ".

Відповідне відео з'явилося у YouTube у середу, 28 серпня.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Самі "БАБ’S" називають свій новий кліп крейзі-візуалізацією. Знімали його на сцені одного з харківських театрів, а актори постали в гротескних образах. Трек вже доступний для прослуховування на всіх платформах.

Зазначимо, що відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи "5’nizza" Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. Нещодавно пост Бабкіна насмішив його фоловерів.

Так, на відео Сергій з'явився перед камерою у квітчастій зеленій сукні з темноволосою перукою на голові і рожевими окулярами на очах. У відео він поводиться як манірна жінка середніх років, яка розповідає про хвилювання перед виходом на сцену.

Нагадаємо, дружина Сергія Бабкіна Сніжана зворушила танцями з новонародженим сином: "Згадала "Танці з зірками".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бабкіни показали справжню сімейну ідилію, фото на межі еротики: "Дельфін і русалка".

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.