Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, після розтавання зі своїм чоловіком Муратом заявила на весь світ про нові стосунки.

Як відомо, з 24 по 29 серпня в російському Сочі проходить музичний фестиваль "Нова хвиля". Так, серед старих і нових рос-селебріті засвітилися також українські, наприклад, Ані Лорак та Світлана Лобода.

На сторінці конкурсу в Instagram з’явилося відео та фото, на яких видно Лорак у відвертому образі разом з молодим коханцем.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після публікації ролику, соцмережі вибухнули чутками про те, що нібито новий коханець Лорак Єгор Гліб її соромиться. Як відомо, новий друг Лорак молодший за неї-саундпродюсеру 26. В одній із соцмереж з’явилося відео, де пара крокує разом.

На відеозаписі можна спостерігати, як парочка разом проходить через рамку металошукача на "Новій хвилі". Користувачі соцмережі помітли, що продюсер пригнув голову, намагаючись приховати своє обличчя.

У коментарях шанувальники Лорак пишуть, що молодий коханець зірки постійно ховає своє обличчя під кепкою:

“Що ж цей Гліб все обличчя приховує, немов соромиться або боїться чого. Якщо ти любиш цю жінку так поводься належно”, ” крім того що він ховає обличчя, весь час витріщається в телефон, ніколи не змінює стиль одягу,хоча поруч з такою красунею,можна і потрібно виглядати під стать. Найголовніше, що вони ніколи навіть за руку не тримаються, не те що в обнімку, а це дає привід думати,що весь цей роман просто фікція. Вона прикривається їм, щоб від неї відстали репортери або приховати справжнього бойфренда”. пишуть фанати