У четвер, 30 серпня 2018 року помер російський співак і політик Йосип Кобзон. Він помер у віці 80 років.

У Йосипа Кобзона залишилися вдова Нінель, двоє дітей і десять онуків. Який спадок залишив артист своєї сім'ї.

У власності першого заступника голови комітету Держдуми з культури значилися машини, квартири, земельні ділянки.

За 2017 рік він заробив 15 159 440,53 рублів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Кобзон був власником декількох земельних ділянок в Підмосков'ї. У селищі Баковка Кобзону належать 2 гектари землі. На цій ділянці знаходиться шість будівель: житлові будинки — 413 кв. м, 548 кв. м, 262 кв. м, гостьовий будинок — 568 кв. м, будинок охорони — 417 кв. м, госпблок — 191 кв. м.

У списку є ще чотири земельні ділянки, їх площа — від 1,3 тис. кв. м. до 9,2 тис. кв. м.

Квартира заявлена одна, площею 617 кв. метрів. Це двоповерховий пентхаус на Новому Арбаті. Вартість аналогічної нерухомості становить понад 450 млн рублів.

Нагадаємо, Йосип Кобзон помер від важкої хвороби.


Як повідомляв раніше Знай.uа, закритий спосіб життя вдови народного артиста, шанувальника псевдореспублик, політики Путіна і вихідця з України Йосипа Кобзона, став приводом для чуток.


Також Знай.uа писав про те, що на одному з популярних телеканалів транслювали програму за участю померлого влітку популярного радянського і російського співака Йосипа Кобзона.