Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила показати шанувальникам весільне фото, яке було зроблено 16 років тому.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як виявилося, Маша Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв святкують річницю весілля, і телезірка вирішила поділитися цією подією з публікою. Марія опублікувала в мережі два фото з чоловіком – одне свіже, а інше з того самого дня, коли вона одягла весільну сукню. При цьому прихильники відзначили, що Тимур сильно змінився з дня одруження, тоді як Маша залишилася колишньою. До слова, Хромаєв є хорошим другом популярних в Україні чоловіків - Святослава Вакарчука та Сергія Притули.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.