Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами цікавим відео. Відомо, що артистка постійно демонструє струнку фігуру. Цього разу вона показала бекстейдж із фотосесії, де вона позує у спокусливому купальнику.

Відповідний ролик Брєжнєва опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Артистка поєднала ролик із реміксом на свою пісню "Я не свята", яку вона нещодавно випустила. На відео Брєжнєва позує у спокусливих позах у різних образах. Усі вони надзвичайно відверті.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Фанати не пройшли повз пікантного ролика артистки й записали Брєжнєву компліментами. Особливо вони оцінили розкішну фігуру співачки.

Нагадаємо, що Брежнєва засвітила груди в костюмі на голе тіло: "У Меладзе забрала?".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Брежнєва потрапила в жахливу НП просто на сцені: "Стовп диму, зупинити не міг ніхто".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода вирішила натякнути на роман з Тіллем Ліндеманном, адже дочці Тільді, передбачуваним батьком якої він і є, зовсім нещодавно виповнився рік.