Скандальна українська співачка Ані Лорак, після розлучення з Муратом Налчаджіоглу через його розваги з учасницею конкурсу Міс Україна Всесвіт-2018 Яною Бєляєвою в столичному клубі вже заново стала на ноги. Вона має нового коханого, ним став 26-річний продюсер Єгор Гліб. Раніше він був у відносинах з відомою співачкою TAYANNA, якій зраджував і нерідко бив, пише Сlutch.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак Ані Лорак здається щасливою в нових відносинах, а днями навіть вийшла з молодим коханим у світ. Вона з'явилася на Новій хвилі 2019 в компанії Єгора Гліба, який намагався приховати своє обличчя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Що ж цей Гліб все обличчя приховує, наче соромиться або боїться чогось. Якщо ти любиш цю жінку, так веди себе належно", "Він ховає обличчя, весь час дивиться на телефон, ніколи не змінює стиль одягу, хоча поряд з такою красунею, можна і потрібно виглядати під стати. А найголовніше, що вони ніколи навіть за руку не тримаються, не те що в обнімку. Вона хоче прикрити за особою Гліба справжнього бойфренда?", "Вже вибачте, але Мурат як-то поруч з нею ефектніше виглядав..." – пишуть у коментарях шанувальники.

Нагадаємо, Ані Лорак прикрилася лише сорочкою коханця: такою ви її не бачили - виглядає на 17.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.