Актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець в свої 42 роки виглядає карколомно. Так, вона підкорила черговим провокаційним нарядом фанатів перед прем'єрою нового сезону "Жіночого кварталу".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідна публікація з'явилася в офіційному Instagram студії "Квартал 95".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Привіт, Україно! Готові до нового сезону найкрасивішого гумору з "Жіночим Кварталом"?😍", - написала Кравець в публікації.

На знімку Олена одягнена в напівпрозора міні-сукня чорного кольору, що підкреслює стрункість фігури артистки, а легка укладка і перлинні сережки доповнили її образ.

Фанати прийшли в захват від вбрання артистки і в коментарях зробили чимало компліментів їй і навіть зауважили, що вона дуже молодо виглядає.

"А ви знаєте, для загального розвитку, що якщо у жінки коліна схожі на голову немовляти, то вони вважаються ідеальними.. От у нашої Олени - ідеальні коленЫ👌👏👍✌👅🙋", " не повірите але перший леді це Олена Кравець😁😁😁", " Краса щаслива❤️", " Дуже красива жінка👍", "Красуня супер ленуся", " Яка Еленочка красива ,в ній стільки жіночності і харизми ,вона завжди буде дивувати і підкорювати ,удачі Олені у всіх її починаннях та звершеннях 🌼", " Кравець? Спочатку подумав, що Дорофєєва. По-моєму, з кожною дитиною вона молодіє", " Красуня!", "

Нагадаємо, Кравець в "Вечірньому кварталі" розіграла Олега Філімонова.

Як повідомляв Знай. ua, Олена Кравець з "Квартал 95" продовжила справу Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Кравець з "Жіночим кварталом" звернулася до українців.