Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото з 9-місячним сином Михайлом, позуючи в парку і годуючи малюка грудьми. Так, артистка поділилася улюбленою літературою для молодих мам, а ще зізналася, хто найбільше допомагає їй у вихованні дитини.

"За останні 9 місяців я зрозуміла , що материнство - це про мене. Мені подобається вивчати маленьку людину, я ковтаю літературу про виховання також швидко, як китова акула планктон. Я не втрачаю можливості покопатися в своєму дитинстві і дитинстві @vladtopalovofficial , читаючи і практикуючи методи. Мама прислухається до мене, примовляючи: «це твоя дитина, тільки ти знаєш, як йому краще»; а я прислухаюся до неї і користуюся її методами виховання, тк вони ефективні , і малюк спокійний", - поділилася порадами Тодоренко.

Фолловери не пройшли повз: "Регіна, а ти годуєш грудьми???", "Напевно, Регіна одна така, хто будучи медійним обличчям, годує грудьми. Це викликає більше поваги і симпатії навіть, ніж її діяльність на тб", "Регіна, твоїй мамі величезний лайк. Мудра жінка", "Всім би таких мудрих мам як Ваша😘", "Як це здорово 🙌".

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.