Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала ділове фото і заявила про продажі товарів власної майстерні.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує в стильному образі в незвичайній локації. Для модної фотосесії Регіна наділа широкі сині джинси і бежеву кофтинку, поверх якої накинула картатий оверсайз піджак. На ногах у неї масивні світлі кросівки, а в руці вона тримає рацію, за якою нібито щось передає. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко рекламує піджак, який на ній. "@generationtr. Зверніть увагу на піджак! Ми створювали його з любов'ю! А ось ви любите піджаки? Я обожнюю величезні піджаки на плечі. #регинатодоренко", - написала Тодоренко, явно пропонуючи купити цей елемент гардеробу своїм шанувальницям.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати пост. Багато захоплюються працьовитістю і енергійністю телезірки, інші ж не в захваті від того, що вона так багато працює і не проводить час з чоловіком і дитиною. Деякі просто засипають Регіну компліментами за її стильний образ, і відповідають на її питання.

"Хочу такий піджак! І кроси", "Якщо тільки обтягуючі сукні під піджак", "Красуня", "Які кросівки", "А я крісло хочу!", "Навіщо такий фотошоп? Вам на цьому фото 43 роки", "Крута дівчинка", "Я обожнюю піджаки", "Дуже мило, але банально, ви здатні на більше", "Оверсайз і татів піджак, любов назавжди", "Дуже тут на Собчак схожа. Я спочатку навіть не впізнала", "Регіна, ти красуня! Я дуже люблю піджаки", - пишуть в коментарях до фото Тодоренко.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.