Українська телеведуча і співачка світового рівня Алла Костромічева є прикладом для багатьох дівчат. Вона має струнку й підтягнуту фігуру, про яку мріють усі.

Нещодавно на Новому каналі вийшов перший випуск третього сезону шоу "Топ-модель по-українськи". Алла з суддями вирішували хто з сотень претенденток гідний звання нової топ-моделі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

А на наступний день Костромічева опублікувала у своєму Instagram-профілі нове фото. Під ним модель написала матірне слово, яке замаскувала "зірочками".

"Дякую, літо! Було о**єнно!" - підписала гарячий кадр Алла.

Шанувальники в коментарях бурхливо обговорюють публікацію дівчини: "Ого, навіть не думала, що ви матюкаєтеся, але ви мені все одно подобаєтеся і ви мій кумир", "Золоті слова. Цій дамі келих шампанського за мій рахунок".

Нагадаємо, які сюрпризи готує новий сезон "Топ-моделі по-українськи".

Як повідомляв портал Знай.uа, Алла Костромічова згадала дитинство в тонкій сукні.

Також портал Знай.uа писав, що Алла Костромічова похвалилася довгими стрункими ніжками.