Всесвітньо відома українська супермодель і суддя програми "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова розповіла, якими мають бути обов'язкові параметри у дівчини, яка прагне потрапити в модельний бізнес.

Про це красуня написала на своїй сторінці в Instagram . За її словами, вага майже завжди стандартна - 53,5 кг при зрості 179 см. Параметри самої Алли збігаються з вимогами модельної індустрії. Її власний секрет підтримки тіла в ідеальній формі - правильне харчування і спорт.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Правильне харчування - це стан душі, а не щоденна необхідність. Але важливо розуміти, що у кожного свій комфортний (здоровий) діапазон ваги, мій просто збігається з вимогами модельної індустрії. Я переконана, що далеко не всі дівчата з моїм ростом повинні прагнути до моєї ваги. Тіло жінки не моделі при такому ж зрості може виглядати розкішно і з вагою 60, 65 або 70 кг ", - зазначила Костромічова.

Але для моделі, за словами Алли, при зрості 170-176 см об'єм стегон не повинен перевищувати 86-87 см, при зрості 176-181 см - 88-91 см.

"Для мене парадоксально, що навіть при наявності спортзалів на кожному кроці та величезної кількості мотиваційних постів в соціальних мережах, більшість дівчат, на жаль, не займаються спортом. Хоч як би пропагували боді-позитив (я, до речі, не вважаю модельні параметри еталоном краси ), але здорове тіло без целюліту і обвислих боків завжди буде привабливішим. І, природно, якщо ви хочете працювати моделлю, хоч яке у вас струнке тіло, воно повинно бути ще й підтягнутим", - додала Костромічова.

Зазначимо, що кожну п'ятницю на Новому каналі виходить шоу "Топ-модель по-українськи 2018", суддею якого є Алла Космічова.

Нагадаємо, Алла Костромічова перетворилася на Снігову королеву, анонсуючи новий випуск шоу "Топ-модель по-українськи".

Як повідомляв портал Знай.ua, Алла Космічова назвала правила, завдяки яким вона тримає себе у чудовій формі.

Також Знай.ua писав, Алла Костромічова поділилася секретами ідеального макіяжу.