Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала цікаве фото за лаштунками зйомок, мабуть, для якогось модного глянцю. Схоже, зірка здорово повеселилася під час фотосесії, і поділилася результатами зі своїми шанувальниками.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

На фото Надя Дорофєєва з'являється у стильному луці і в екстравагантній позі. На ній біла майка з написом Gucci і широкі чорні штани з блискавкою по всій довжині. Коли Надя розстебнула блискавку на одній зі штанин, фанати почали жартувати, що штани розірвані. На першому фото Дорофєєва весело регоче, а на другому вже серйозна і епатажна. Фанати не стали стримуватися і почали обговорювати фото в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.