Відомий актори Венсан Кассель та Моніка Белуччі, які розлучилися у серпні 2013 року, знову з'явилися разом на прем'єрі оновленої версії фільму "Незворотність".

Екс-подружжя з'явилося на червоній доріжці разом з режисером Гаспаром Ное, який представляв перемонтовану картину на кінофестивалі на острові Лідо.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що, судячи з усього, колишнє подружжя змогло зберегти дружні відносини і на публіці тримаються дуже спокійно. Молода дружина Касселя Тіна Кунаки на прем'єрі не з'явилася.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Як відомо, зовсім недавно молодята стали батьками - у них з'явилася дочка Амазони. Кунакі змогла рекордно швидко повернутися у форму після пологів і в Італії демонструвала публіці неймовірну фігуру в яскравій сукні.

Нагадаємо, доньки Белуччі, Кроуфорд, Клум і Параді показали неймовірну схожість із зірковими мамами.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, Селін Діон влаштувала на тижня моди фантастичне шоу.

Також "Знай.uа" писав, Моніка Беллуччі випередила чутки і оголосила про розрив із молодим художником.