У неділю, 25 серпня, стартував третій сезон шоу "Танці із зірками". Цьогорічний сезон вразив не лише складом артистів, які беруть у ньому участь, а й зірковим складом танцівників. Так, до команди танцівників "Танців із зірками" приєднався Дмитро Дікусар.

Дікусар розповів, чому зник з телеекранів та чи зайняте його серце нині. Усе це відомий хореограф розкрив в ексклюзивному інтерв'ю порталу Знай.ua.

"У мене була затяжна депресія": Дмитро Дікусар відверто про зіркову хворобу, танці і колишніх дружин

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дмитро Дікусар брав участь у шоу "Танці із зірками" у 2007 році. Тоді він танцював з Іриною Білик. Після проекту пара одружилася, однак шлюб розпався після трьох років. Також Дікусар був одружений з Оленою Шоптенко, яку зараз називають головною конкуренткою Дікусара. Пара також розійшлася після трьох років відносин. Сам танців розповів, що у нього зараз немає другої половинки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Дмитро Дікусар та Вікторія Булітко під час другого ефіру Танців з зірками

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я не самотній, але я один. Так скажу. У мене немає другої половинки, немає дівчини або жінки, про яку я міг би вам зараз натякнути, на якісь відносини. Нічого немає. Вірите, абсолютно нічого! Я чистий, порожній. Я називаю цей період - моє серце на капремонті", - розповів Дікусар.

Танцівник також пригадав свої попередні шлюби. За його словами, це був судовий досвід і він ні про що не шкодує.

Дмитро Дікусар
Дмитро Дікусар. Фото: Георгій Раут

"Я хочу бути більш розбірливим, нікуди не поспішати, і я вже одружувався… На ті ж граблі не варто наступати, але я не вважаю, що ті стосунки, які були у мене до цього, - це були граблі. Ні в якому разі! Це був чудовий досвід, який щось дав мені", - додав танцівник..

Зараз же Дікусар виступає у парі з акторкою "Дизель шоу" Вікторією Булітко. Парі вже встигли приписати роман, однак Дікусар усі ці чутки відкинув. Водночас він додав, що йому дісталася чудова партнерка.

Нагадаємо, Танці з зірками: як Сашко Прохоров закружляв Анну Різатдінову - "Мова тіла, як відомо, зближує".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тіна Кароль у відвертому вбранні ледь не затьмарила учасників "Танців з зірками": "Шкода Горбунова".

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Кравець підірвала "Танці з зірками" пристрасним виступом: "Це було чарівно".