Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео з коханою дружиною та її найкращою подругою, популярною виконавицею Лаймою Вайкуле. Так, артистки заспівали в ресторані дуетом хіт "Зоряне літо", танцюючи при цьому з друзями. Варто відзначити, що Примадонна приміряла коротеньку міні-сукню, засвітивши стрункі ноги.

"Літо! Ах, Літо! Ще трохи літа", - поділився емоціями Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "По-моєму, з роками ці жінки молодіють! 👍🏻", "
Алла молодець🙌відмінно виглядає,всім би так в її роки👏браво", "Пані все кращають і кращають👏🏻👏🏻👏🏻", "Чудові жінки 😍 і чудова пісня 🔥".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Були і ті, кому відео не сподобалося: "А співати без фанери не вміють", "Молодці , старі шкапи , запалюють , тільки вже неквапливо !!!", "Голос вже не той ,не дуже то", "Старі шкапи з прокуреними голосами! Гидко дивитися!".

Чудові новини! Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!